Canapele

Se întâmplă, ca aspectul sau dimensiunile spatiului interior necesită o canapea cu caracteristici deosebite. Este momentul, cind devine evident, că canapeaua standard, de serie, nu corespunde tuturor cerintelor pe care le dicteaza interiorul. În astfel de cazuri, soluția perfectă va fi mobilierul tapitat, creat la comandă.

Pentru ca o canapea personalizată să devină o achiziție preferată pentru o perioadă lungă de timp și sa nu fie o dezamăgire, este foarte important ca alegerea companiei, la care veți încredința realizarea comenzii, sa se petreaca cu cea mai mare atentie. Echipa profesionistă a companiei Ruspin Home, cu toată responsabilitatea, solutioneaza cele mai dificile sarcini, creând mobilier cu elemente decorative și mecanisme de extensie de diferite grade de complexitate.

Aplicam noi tehnologii, dar nu renunțăm la tradițiile care au fost testate în timp. Mobilierul nostru este realizat din materiale ecologice. Modificam dimensiunile, oferim o paletă impresionantă de materiale de tapițerie, selectăm tipul necesar de cotiere și spătare. Cream atât canapele clasice exceptionale, cât și cele ultramoderne. Produsele de mobilier tapitat  sunt prezentate în showroom-urile noastre, unde puteți vizualiza și aprecia personal mobilierul creat de noi.

Copyright MAXXmarketing Webdesigner GmbH