• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • PROMOTIE!
  PROMOTIE!

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului (Livrarea mobilierului tapitat se achita)
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Noutati

13
aprilie
2020

PRODUS NOU! SET COLTAR GOLD CU FOTOLIU

Coltar cu extensie  Cu lada de depozitare Dimensiuni 29000 x2600 Se confectioneaza la comanda in orice culoare

20
februarie
2020

PRODUS NOU! CANAPEA CAROLINA CU EXTENSIE!

Va prezentam produs nou Canapea CAROLINA Dimensiuni 2,10*1,00 Mecanism de extensie tip Delfin Se confectioneaza la comanda, in orice culoare dorita. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie. https://www.ruspinhome.ro/ro/mobila-moale Va asteptam cu drag in showroom la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall  

21
ianuarie
2020

PRODUS NOU!!! MOBILA PENTRU LIVING LA COMANDA!!!

Proiect personalizat. Confectionam toate tipurile de mobilier - biblioteca, semineu, comoda TV, cu rama pentru TV, masuta de cafea, masa, scaunele, canapea si fotoliu. Confectionam mobila din lemn, furnir, MDF vopsit, PAL melaminat. Oferim: - consultarea designerului - 3D vizualizari - comanda dusa pana la instalare - calitate testata de timp Mai multe modele vedeti pe Va asteptam cu drag in showroom la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall www.ruspinhome.ro  

11
decembrie
2019

PRODUS NOU! SOFA PRAGA LA COMANDĂ

  Prezentarea noului model de canapea clasică - modelul PRAGA. Canapea fără mecanism de extensie. Dimensiuni 2300 * 1000 Se confectioneaza la comandă. Modelul poate fi realizat în orice culoare dorită. Vă invităm să ne vizitați in showroom situat la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall  

11
decembrie
2019

PROIECT NOU! BIBLIOTECA IN STIL CLASIC

Va prezentam proiect nou de mobilier la comandă. Biblioteca este realizata în stil clasic. Detaliile decorative și captuseala decorativa sunt realizate din lemn. Mobilierul din lemn natural - adăuga noblețe și rafinament oricărui interior. Scările, ușile, panourile creează un ansamblu integru. Biblioteca va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru relaxare și  primirea oaspetilor.   Vă invităm să ne vizitați in showroom situat la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall    

28
octombrie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

05
septembrie
2019

PROIECT NOU DE BUCATARIE DIN MDF VOPSIT

Va prezentam un nou proiect de bucătărie la comandă. Mobilierul este fabricat cu elemente de stil clasic din MDF vopsit. Detaliile decorative, fatade din oglinzi in carou, cornișa sculptată a modulului central, aplicatii decorative verticale, sunt realizate din lemn. Culoarea albă a mobilierului o face vizual ușoară și nu complica spațiul. Insula-bar  în mijlocul bucătăriei ofera un plus de confort și genereaza senzatie de intimitate. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa Chișinău bd. Dacia 27. Oferim consultarea designerului. Ducem proiectul de la 3D vizualizarea pana la instalare.

08
august
2019

BUCATARIA ÎN STIL CLASIC LA COMANDĂ DIN MDF VOPSIT!

Va prezentam proiect nou de bucătărie la comandă. Mobilierul este realizat în stil clasic din MDF vopsit. Elementele decorative, cornișe, elementele verticale sunt fabricate din lemn. Fațade cu grilaje din placaj cu tăiere laser. Vitraliile și patina dau un rafinament special bucătăriei. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm cu drag să vizitați showroom-ul nostru situat la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall . Vă oferim consultarea designerului. Ducem proiectele de la 3D vizualizare pana la instalare.  

Usi in Bucuresti

RuspinHome este un lider in producerea ușilor și mobilierului de elită, având o experință de 17 ani, prestând servicii atât in Republica Moldova, cît și peste hotarele ei. Lucrăm cu cele mai noi si performante tehnologii în industria ușilor și mobilierului având o fabrică mare de producere.

Oferim uși la comandă de orice tip, model, culoare, cu vitraliu, dimensiuni și materiale (pin masiv, pin furniruit cu Stejar, MDF vopsit), inclusiv uși din metal de exterior.

Mobila la comandă este creația comuna a clienților și a designerului RuspinHome. Fiecare proiect este unic și irepetabil, deoarece dispunem de o varietate largă de materiale, cum ar fi lemnul masiv, MDF vopsit, pal nelaminat, MDF furniruit, și o gamă largă de culori (două mii de nuanțe pentru fațadele de mobilier și ușile vopsite).

Finisajul poate avea aspect mat, lucios, sidefat, patinat. Dispunem de o diversitate colosala de decoruri, cum ar fi cornise, picioare din lemn, desen pe toate suprafețele fațadelor, inclusiv pe sticlă etc.

Banchetele, jardinere, scaune, masuțe pentru cafea, canapele și fotolii sunt cartea noastră de vizită. Produsul final oferă plăcerea estetica si ergonomica. Este perfect imbinat utilul și frumosul.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne
Sunt de acord să trimit date personale