• Livrare gratuita
 • Asamblarea si instalarea mobilei
 • Program de loialitate
 • PROMOTIE!
  PROMOTIE!

Schema procesului de lucru

 • 1
  Calcul estimative prin mail/telefon
 • 2
  Masurarea si intocmirea ofertei comerciale
 • 3
  Încheierea contractului si plata in avans
 • 4
  Confectionarea mobilei in conformitate cu termenii stabiliti
 • 5
  Achitare si livrare
 • 6
  Lucrări de asamblare

Avantajele

 • Producere proprie
 • Materie prima
 • Livrare gratuita in raza municipiului (Livrarea mobilierului tapitat se achita)
 • Respectarea termenilor stabiliti
 • Garanție până la 24 de luni

Noutati

28
octombrie
2019

PRODUS NOU! CANAPEA COLT GOLD

Model de canapea capitonata in stil clasic Modelul include: - arcuri Bonele - tip de extensie Delfin  - doua lazi de depozitare Dimensiunile 2,90x1,75. Canapea GOLD poate fi confectionata in orice culoare necesara.  

17
septembrie
2019

MOBILA RUSPIN HOME LA TARGUL INTERNATIONAL DE MOBILA,BIFE-SIM 2019.

A luat sfarsit Expozitia Internationala de Mobila, care a trecut cu mare succes la ROMEXPO, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și CCIR in perioada de 12-15 septembrie 2019. A fost cea de-a XXVIII-a ediție a BIFE-SIM - Târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Compania RUSPIN s-a bucurat de un numar mare de vizitatori si a primit o apreciere inalta a calitatii si designului mobilierului expus. Mobilierul nostru in cadrul Targului BIFE -SIm 2019. Poze de la expozitie.  

05
septembrie
2019

PROIECT NOU DE BUCATARIE DIN MDF VOPSIT

Va prezentam un nou proiect de bucătărie la comandă. Mobilierul este fabricat cu elemente de stil clasic din MDF vopsit. Detaliile decorative, fatade din oglinzi in carou, cornișa sculptată a modulului central, aplicatii decorative verticale, sunt realizate din lemn. Culoarea albă a mobilierului o face vizual ușoară și nu complica spațiul. Insula-bar  în mijlocul bucătăriei ofera un plus de confort și genereaza senzatie de intimitate. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa Chișinău bd. Dacia 27. Oferim consultarea designerului. Ducem proiectul de la 3D vizualizarea pana la instalare.

08
august
2019

BUCATARIA ÎN STIL CLASIC LA COMANDĂ DIN MDF VOPSIT!

Va prezentam proiect nou de bucătărie la comandă. Mobilierul este realizat în stil clasic din MDF vopsit. Elementele decorative, cornișe, elementele verticale sunt fabricate din lemn. Fațade cu grilaje din placaj cu tăiere laser. Vitraliile și patina dau un rafinament special bucătăriei. Bucătăria va deveni un decor demn al interiorului și un loc preferat pentru întreaga familie.   Vă invităm cu drag să vizitați showroom-ul nostru situat la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall . Vă oferim consultarea designerului. Ducem proiectele de la 3D vizualizare pana la instalare.  

05
august
2019

NOU! PORTAL ELEGANT CU OGLINDA LA COMANDĂ

Vă prezentăm un nou proiect personalizat - set portal cu oglindă. Va deveni un centru compozitional demn al livingului și un loc preferat de odihna pentru serile de familie. Poate fi confectional la comandă, la dimensiuni necesare și în orice gamă de culori. Designerii noștri ofera proiecte 3D și duc comanda de la schiță pana la instalare.   Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall Pentru consultații apelati designerul la num. 0752 600 422  sau ‎0755 600 433  

11
iunie
2019

PRODUS NOU IN SHOWROOM!!! COLTAR EXTENSIBIL GOLD 2

Coltarul este de vanzare si se realizeaza la comanda. Dimensiuni 2,9m x 1,75 m Cu lazi de depozitare Mecanism de extensie Delfin Confectionam in orice culoare. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie. Modelul este expus in showroom la adresa Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

01
mai
2019

PRODUSE NOI! CANAPELE SI COLTARE IN VANZARE SI LA COMANDA!

Produse tepitate noi in showroom- canapele extensive, colțare, fotolii si alte piese de mobilier la comanda. Confectionam in orice culoare dorita. Oferim o paleta impresionanta de materiale de tapiterie.  Vă invităm să ne vizitați in showroom la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall    

04
aprilie
2019

MODEL NOU! USA DE INTERIOR DIN LEMN CLASICA 8

Va prezentam model nou de usa - Clasica 8. Modelul este din lemn vopsit + patina aur. Elementele decorative din lemn. Usa se realizeaza la comanda, in orice culoare, la dimensiuni necesare. Va asteptam cu drag la adresa  Bucuresti, Bulevardul Ghencea 126, Home & Design Mall

Usi in Bucuresti

RuspinHome este un lider in producerea ușilor și mobilierului de elită, având o experință de 17 ani, prestând servicii atât in Republica Moldova, cît și peste hotarele ei. Lucrăm cu cele mai noi si performante tehnologii în industria ușilor și mobilierului având o fabrică mare de producere.

Oferim uși la comandă de orice tip, model, culoare, cu vitraliu, dimensiuni și materiale (pin masiv, pin furniruit cu Stejar, MDF vopsit), inclusiv uși din metal de exterior.

Mobila la comandă este creația comuna a clienților și a designerului RuspinHome. Fiecare proiect este unic și irepetabil, deoarece dispunem de o varietate largă de materiale, cum ar fi lemnul masiv, MDF vopsit, pal nelaminat, MDF furniruit, și o gamă largă de culori (două mii de nuanțe pentru fațadele de mobilier și ușile vopsite).

Finisajul poate avea aspect mat, lucios, sidefat, patinat. Dispunem de o diversitate colosala de decoruri, cum ar fi cornise, picioare din lemn, desen pe toate suprafețele fațadelor, inclusiv pe sticlă etc.

Banchetele, jardinere, scaune, masuțe pentru cafea, canapele și fotolii sunt cartea noastră de vizită. Produsul final oferă plăcerea estetica si ergonomica. Este perfect imbinat utilul și frumosul.

Cele mai avantajoase oferte și cadouri pentru casele și apartamentele dv-ra!
Contactati-ne
Sunt de acord să trimit date personale